Saturday, September 19, 2009

Selamat Hari Raya AidilFitri

Assalammualaikum semua..sihat k? Pejam celik..raye pun dah nak dekat..esok.. Maaf lah tak sempat nak postkan awal-awal..sebabnye buszy.. Sory jugak kepada rakan-rakan sebab tak dapat balas comment cepat..

[pelita_raya.jpg]

Sempena Hari Raye yang bakal tiba..Hafez sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya AiilFitri.. Hafez juga ingin memohon maaf kepada semua yang mengenali hafez di Internet nie..Dan semoga rakan-rakan sentiasa diberkati Allah.. Datang le ke rumah..Hehee.. Tahu ke Alamatnye? Tak pe.. Hafez cadang nye nak buat cerite best sempena hari raye nie..Tapi apakan daya..masa tak mengizinkan..Rakan-rakan perasankan..Hafez baru je tukar tempelet.. Link kawan-kawan nanti hafez letakkan.. Oklah..hafez nak tolong masak rendang..lemang beli je kat kedai..Selamat Beraye..Selamat Balik kampung..hati-hati pandu kereta..

12 comments:

  1. selamat hari raya maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  2. Selamat HARI rAYE..Minta maaf kalu ade salah dan silap.. tq

    ReplyDelete
  3. saya pun nak ucap selamat hari raya aidilfitri.
    maaf zahir dan batin..
    moga sejahtera dan bahagia di pagi raya..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua..Happy Raye..
    Tapi hafez tahun nie tak happy..sebabnye nak exam..

    ReplyDelete
  5. Saudara saudari di jemput datang beraye di rumah...

    ReplyDelete
  6. hafez masak rendang?

    wah... nak rase..

    ReplyDelete
  7. clamat mnyambut haru lebaran...
    past raye exam pmr..

    ReplyDelete
  8. Clamat ari Raye Hafez!gud luck 4 your PMR..Hafez ne struggle abis2san au..grenti rsult gempak seh!hee

    ReplyDelete
  9. Raya dah abes... sedey.. huhuhu..

    ReplyDelete
  10. Thank u for all comment..sory tak dapat balas..minggu tu minggu merdeka..

    ReplyDelete