Sunday, December 19, 2010

Ilustri Dunia

Salam semua...alhadulillah..,, dah nak hampir tahun baru..,, cuti pon nak abis dah..tinggal 2 minggu je..huhu..sedih nye...haha.. Sebulan cuti kan..puaslah. Mase cuti nie sye masih padat dengan masa kerja yang perlu diselesaikan. Yelah...cuti2 pon ade kerja...hehe..biasa lah.. Urm..taon depan lagi padat.. ase nye Xade mase nak blog macam nie!! Nie pon time cuti panjang..InsyAllah..sye akan online time cuti saje. Oke..mungkin juga sye akan buat post last habis cuti nanti..

Citer pasal ilustri dunie nie..,, anda terfikir ke macam mane diorang buat macam gambar kat bawah nie?? Kalu ade adik kecik..,,mesti kata.." Eh..,,lawanye", "Pelik betol?" Haa..itu lah yang diorang akan cakap..,, apa2 pon..ilustri yang mereka buat nie memerlukan kreativiti dan inovasi yang tinggi dalam ilustri nie.. Kalaw lah ade segelintir masyarakat kite kat Malaysia yang buat macam nie..,,mesti gempak kan. Urm..tapi itulah.. memang tak boleh elak..,,nampak je sesuatu yang pelik ke.,,mesti nak tengok jugakkan..haha..mcam penulis blog nie lah jugak...hehehe..

http://2.bp.blogspot.com/_6iHWJbgH0wE/TQzmi6wYKDI/AAAAAAAAA3Y/I3KrD1EPuBY/s1600/ATT35118627.jpg
Kristal ais..,,boleh pijak plak tu..


http://3.bp.blogspot.com/_6iHWJbgH0wE/TQzmiuma_WI/AAAAAAAAA3Q/3TUkrtJYT_M/s1600/ATT35118829.jpg
Bandar yang sedang ditelan api gunung berapi

Kapal layar aq yang masih dalam pembikinan..haha.

Wah..seronoknye..macam kat air terjun

http://lh5.ggpht.com/_dlkAw43cLC0/SUFyBB7TljI/AAAAAAAABlk/kkryYOlk9iQ/s800/12-amazing-3d-sidewalk-art-batman1.jpg
"Help me-help me!!

"Wah..besar jugak retakan jalan nie, ish3

Nak hampir roboh menara aq nie

Harta karun Ilustri


Logo pelik


Oopss..tertumpah lak air sungai nie..

Sekian saje untuk kali nie..hehe