Friday, November 25, 2011

Surat Pertama Hari Ku !!! ^_^

Assalammualaikum semua!!! Lame Xdengar citer.. alhamdulillah.. ak shat sajew... Kat sini ak nak bagi taw kat korang.. ak dah kembali semula di blog niew!!
http://1.bp.blogspot.com/_UCgPqAHH5KE/Swrhv5uNuHI/AAAAAAAAAnk/MjAXO0i-YLc/s1600/surat.bmp
Gambar Hiasan


Hehehe..sekian lame Xbuat post baru, baru hari niew dah mula taip perkataan baru untuk blog yang kian bersawang nie.. uishh... lame sangat Xupdate blog nie.. S0,, nanty dah update, rajin-rajin lah datang sini.. InsyaAllah, ak akan start buat cerita yang best untuk semua penghuni blogger. hahaha.. nanty bertambahlah mesra kite yerk antara blog lain.. Harap -harap kali niew, kite dapat same-same mengeratkan jalinan blog dengan blogger yang lain supaya inform dapat untuk semua manfaat..

Disini saya buat peraturan baru untuk blog ini
Pertama
-Bahasa yang digunakan dalam blog ini, menggunakan bahasa pasar atau bahasa sms.. so kepada sesape yang Xsuke bace bahasa sms tuu,, minta maaf sangat-sangat.. harap faham dengan situasi penulis
-Semua cerita ini seratus peratus kepunyaan penulis.. dan post dalam blog ini boleh dikongsi bersama..
-Semua cerita yang bakal dipostkan ditapis dahulu sebelum ianya di (Pulish) kan..Nak tengok kot-kot ade yang Xbaek kew.. sebab ak menaip bukan bace.. ape yang terlintas ak tulis jew.. huhuhu
Dan Terakhir
-Ak mengharapkan ramai pengikut yang akan follow blog ini.. blog ini sedang rancak membangun untuk semua pengguna bloggger Malaysia.. Transformkan blog anda sekarang!! hehehe

http://yosi88.files.wordpress.com/2011/06/sukses-2.jpg

~~Minggu depan abis lah SPM!! Huhuhu

2 comments:

  1. lepas habis SPM nak buat apa?
    amik lesen kereta?
    kerja?

    ReplyDelete
  2. Hehehe..
    Lepas spmniew maybe kot ambik lesen kete.. tapi takot plak nak bawak..hahaha
    Huhuh.. keje pon lepas ambik lesen..^^

    ReplyDelete