Saturday, April 25, 2009

Nota Buat Rakan-rakan

Salam semua..hari nie mungkin hafez last online.. tak tahu lah masa bila nak online.. bulan 5 nie nak Peperiksaan pertengahan tahun..kene buat betul2.. Jadi..kepada rakan2 hafez..hafez Nak mohon maaf banyak-banyak kalau ade hafez buat salah masa chatting ke..tak balas mesej ke.. sebab hafez sekarang dah busy..Apa2 pun hafez dah buat keputusan yang hafez akan datang update blog hafez nie bulan 6. Kepada rakan-rakan blog..yang mane yang ade hantar mesej kalau hafez tak balas..minta ampun banyak-banyak.. Bulan 9 nanti, hafez nak raiikan Ulang Tahun Blog PendidikanHiburan hafez nie dah nak masuk 1 tahun. Pada hari tersebut..ade special skit..hehe..nak tengok tunggu bulan 9 nanti.. ade lah pambaharuan sikit blog hafez nie.. mungkin perkara yang baru akan hafez letak dalam blog ini.. Kepada kawan2 hafez yang sekolah di SMKDSML tahun nie, yang menduduki PMR tahun nie juga, hafez doakan kejayaan anda sekalian.. Sesape yang nak kenali saya..boleh je..nak nombor fon ke? Boleh je..tapi kalau nak sangat..hantar e-mail kat hafez. Ade kat profile hafez..tapi tak tahu lah nak online masa bila.. Jangan lupa juga, malam nie ade kelanten lawan ngan selangor..agaknye sape yang menang.. kawe follow je.. hehe.. 1 lagi..tengok bola jangan lupa SEMBAHGANG! Mane le tahu kan.. ade yang sanggup tengok perlawanan nie secara live kat sane! nasihat jua kepada penyokong-penyokong bola sepak..jangan timbul kan masalah dan jangan cari gaduh..yang menang tetap menang..yang kalah..kene try lagi dan usaha kene ade macam Pasukan Perak tahun nie tak memuaskan hati ku.. jauh ketinggalan..pemain nye mude-mude lagi k0t. Sampai kat sini je..kite jumpa pada bulan 6 nanti..dan jangan lupa melawat blog hafez94 nie selalu.. wataufikwahidayah..assalammualaikum.. Goodbye :::. :)

10 comments:

  1. Datang lah selalu...Bulan 9 nanti hafez nak raiiakn blog hafez nie..saje2 je..nak hiburkan hati..

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  3. salam adik hafez;

    selamat berjaya dlm PMR yer. amin.


    p/s:sengat ubur2 mmg sakit sampai kena naik wheel chair, clumsy btol waktu tuh, hihi!

    ReplyDelete
  4. :a: sedihnya...

    ReplyDelete
  5. apasal tak ade emocation? Nak test kejap :d: :d :D :k:

    ReplyDelete